Надеждна урологична информация за пациенти

Често, когато имате проблем ви се случва да отворите компютъра и да потърсите в гугъл, за евентуална диагноза и лечение. И съответно в повечето случаи попадате на некачествени статии или множество реклами и в крайна сметка се оказвате много по-объркани и уплашени, отколкото преди да започнете да четете. В крайна сметка се оказва, че не знаете коя информация е достоверна и на коя информация да вярвате.
В тази връзка искаме да ви преставим прекрасния проект на уролога Д-р Васил Василев, който е създател на най-големия урологичен сайт в България – “Урологична информация за пациенти”. Целта на сайта е да предостави на читателите си информация за най-честите урологични заболявания, като публикуваните материали са базирани на научни сведения, изследвания, както и опита на специалистите в съответната област.
“Целта ни е да се превърнем в надежден ориентир и помогнем на читателие да научат повече за урологичните проблемите, които имат – камъни в бъбреците, рак на простатата, увеличена простата, рак на пикочния мехур и много други. Това със сигурност ще им помогне в борбата с болестта.”, казва Д-р Василев.
И деиствителни, раздела от сайта е направен много професионално, езика е достъпен, разбираем и приятелски. На разположение на читателя са предоставени множество обяснителни схеми и видеоматериали.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *