Най-добрата лазерна операция за късо гемче

Гемчето е тънката ципичка, която свързва кожата на пениса (препуциума) с главата на пениса. Гемчето се нарича още юздичка или медицинския термин – френулум. То придържа препуциума към главичката, която остава покрита, когато пениса не е в ерекция.
Понякога, гемчето може да бъде късо и по време на ерекция, не позволява лесното заголване на главата на пениса. Това води до болки и теглене по време на полов акт, особено в началото му, когато пениса прониква във влагалището. В някои случаи, гемчето може да се скъса при акта, което е съпроводено с обилно кървене, което много плаши мъжете. Също така, късото гемче може да е причина за преждевременна еякулация и бързо свършване, тъй като в него са концентрирани голямо количество нерви, а кихато то е по-късо те се дразнят повече.

Лечението на късото гемче е основно оперативно, но се налага само когато то създава проблеми. Най-модерния и актуален метод е безкръвната, казерна операция за късо гемче.

Представяне ви видео-клип на лазерна операция за късо гемче. На клипа се вижда как Д-р Васил Василев – уролог, с голям опит в лазерната операция на късото гемче бързо и ефективно с лазерния лъч изрязва френулума. Операцията се извършва с локална упойка и продължава и продължава 4-5 мин.

Предимствата на лазера са че разането с него е много прецизно, бързо и безкръвно, като дефекта зараства почти без белег, а гемчето придобива нормална дължина.

Научете още за късото гемче>>

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *